Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is een innovatief systeem waarbij de jaloezieën tussen het glas zitten. Het type SL16 kan toegepast worden in bestaande kozijnen

Pilkington Insulight™ met ScreenLine® was te zien in het TV-programma vt wonen verbouwen of verhuizen. Stylist Frans licht in deze video de voordelen toe.

Pilkington ScreenLine

Zonwering tussen glas

Zonwering tussen glas van Pilkington Nederland is geschikt voor elke ruimte, zo is het ideaal voor de woonkamer, maar ook voor de keuken, badkamer en slaapkamer. Het is ook een ideale oplossing voor een draaikiepraam. Met de jaloezieën kunt u eenvoudig de mate van privacy regelen en de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt perfect op uw wensen afstemmen.

Oneindig veel voordelen en variaties

Het product heeft oneindig veel voordelen, zo kan de zonwering niet beschadigen en hoeft Pilkington Insulight™ met ScreenLine® zonwering niet schoongemaakt te worden. Ook qua prijs is het een interessante oplossing. Bekijk de vele voordelen, verschillende types, kleuren en bedieningen.

bekijk de voordelen bekijk de types

Voordelen zonwering tussen glas

Download de gratis brochure voor meer informatie.

Screenlight zonwering koortbediening van Pilkington

ScreenLine kleuren

Een uitgebreid palet aan kleuren zorgt ervoor dat u altijd een oplossing kunt vinden die aan uw wensen voldoet. De jaloezie is leverbaar in 9 kleuren en de plissé black-out in 2 kleuren. De kleuren van alle onderdelen zijn afgestemd op de jaloeziekleur. Bekijk ook de brochure voor een overzicht van de verschillende kleuren. Wilt u een kleurenwaaier om de kleuren in werkelijkheid te bekijken? Stuur dan een mail naar marketing.nederland@nsg.com met uw adresgegevens zodat wij u een kleurenwaaier kunnen opsturen.

ScreenLine kleuren

Te bedienen zoals u zelf wilt

Er zijn diverse bedieningsmogelijkheden zowel handbediend als gemotoriseerd. Kijk hieronder voor de bediening die het beste bij u past. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij onze verkooppunten.

Screenlight zonwering jaloezie koortbediend van Pilkington
Koordbediening
Bekijk video
Screenlight zonwering jaloezie kantelstaaf van Pilkington
Kantelstaaf

Screenlight zonwering jaloezie draaiknop van Pilkington
Draaiknop

Screenlight zonwering jaloezie draaiknop op  onderbalk van Pilkington
Draaiknop op onderbalk

Screenlight zonwering jaloezie met externe motor van Pilkington
Externe motor

Screenlight zonwering jaloezie met interne motor van Pilkington
Interne motor
Screenlight zonwering jaloezie draadloos met interne motor van Pilkington
Interne motor wireless
Bekijk video

Verschillende types

Jaloezieën

De jaloezieën zijn door middel van één bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. Hierdoor kunt u eenvoudig de mate van privacy regelen. Ook kunt u de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt perfect op uw wensen afstemmen. De jaloezieën zijn leverbaar in 9 verschillende kleuren. De bovenbak, onderbalk, ladderkoord en bediening zijn op de kleur van de jaloezieën afgestemd.

Plissé black-out

De plissé black-out is ondoorzichtig (0% lichtdoorlaat van het doek) en is daardoor uitermate geschikt voor de verduistering van de slaapkamer. De plissé black-out is optrekbaar en de buitenzijde is altijd wit. Voor de binnenzijde van de plissé black-out kan er gekozen worden tussen wit en crème. 
 

Screenlight zonwering Jaloezie koortbediening van Pilkington
Screenlight zonwering Pliseb black-out koortbediening van Pilkington

Vragen & antwoorden

Hier vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden over Pilkington Insulight™ met ScreenLine®

Bekijk video's op ons
Youtube kanaal

Via Pilkington TV op YouTube kunt u verschillende filmpjes bekijken. Klik op de link hieronder en laat u inspireren.

Logo: coffee Bekijk de video's