Zonwerend glas

Zonwerend Glas | Zonwering Tussen Glas | Pilkington Insulight met ScreenLine

Zonwerend glas door zonwering tussen glas

Zonwering tussen glas is de ideale oplossing voor een dakkapel of dakraam vanwege de beperkte ruimte, het gemak en de eenvoudige bediening. Zonwering tussen glas kan in verschillende type kozijnen toegepast worden, zoals hout, kunststof en aluminium kozijnen.

Voordelen Pilkington zonwerend glas 

  • Duurzaam;
  • Energiezuinig;
  • Hygiënisch;
  • Geschikt voor elke ruimte.

Dakkapel met zonwering tussen glas

Duurzaam

Het geheim van ScreenLine® is het feit dat de zonwering zich tussen het glas bevindt. Hierdoor is het nagenoeg onmogelijk om de zonwering te beschadigen. Simpelweg omdat uzelf, uw kinderen of uw huisdieren niet bij de zonwering kunnen. Ook weer en wind kunnen het niet beschadigen. Hierdoor gaat ScreenLine® heel lang mee!

Energiezuinig

Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is uiterst energiezuinig. Doordat u met de jaloezieën zelf regelt hoeveel licht en dus warmte u binnen laat in uw huis. Wilt u zoveel mogelijk licht en warmte binnen laten? Trek de jaloezieën dan helemaal omhoog, zodat het zonlicht vrij spel heeft!

Hygiënisch

Omdat het om zonwering tussen glas gaat kan de zonwering niet vies worden en hoeft het bovendien niet schoongemaakt te worden. Uiteraard moet u de ramen wel geregeld voorzien van een schoonmaakbeurt, maar dat spreekt voor zich.

Geschikt voor elke ruimte

Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is voor elke ruimte in huis geschikt. Of het nu gaat om badkamer, woonkamer, slaapkamer of keuken, met de zonwering in glas van Pilkington Nederland bent u verzekerd van de juiste keuze. Bent u geïnteresseerd geraakt in Insulight™ met ScreenLine® en wilt u vrijblijvend meer informatie? Download de gratis brochure.

Dakkapel met zonwerend glas in de slaapkamer Dakkapel met zonwerend glas