Zonwering aanbouw & uitbouw

Zonwering tussen glas voor aan- en uitbouw

Voorkom zon of teveel licht in uw aanbouw

Bij deze woning is een serre aangebouwd met zonwering tussen glasBij de aanbouw of verbouw van uw woning is zonwering tussen glas een perfecte oplossing om zon of overmatig licht te weren. De zonwering wordt beschermd door glas, waardoor deze niet nat of vies wordt en niet beschadigt. Screenline zonwering van Pilkington Benelux is niet alleen geschikt voor een serre of woonkamer, maar ook voor bijvoorbeeld een dakkappel, de keuken en badkamer. Het is dé oplossing voor iedere situatie in huis.

Voordelen zonwering bij renovatie

Staat er een uitbouw op de planning? Wilt u uw huidige serre of aanbouw renoveren? Dan is het een goed moment om te kiezen voor zonwering tussen glas, dankzij de vele voordelen:

  • Het is een hygiënische oplossing
  • U kunt zelf de hoeveelheid licht en warmte bepalen die u binnen laat
  • Bovendien wordt de zonwering beschermd door het glas, waardoor u deze dus niet hoeft schoon te maken.

Benieuwd hoe het er in de praktijk uitziet? Lees dan meer over een woning met serre in Groningen waar Screenline is ingezet of doe verdere inspiratie op over de mogelijkheden die het biedt. 

Mogelijkheden en kosten

Voor uw aan- of uitbouw heeft u de keuze uit 3 verschillende types zonwering: jaloezieën, plissé en plissé black-out. We bieden allerlei bedieningsmogelijkheden, zowel handbediend als gemotoriseerd. Bent u benieuwd naar de specifieke mogelijkheden en de kosten? Bekijk de verschillende types zonwering.
Aanbouw met zonwering tussen glas     Aanbouw met zonwering tussen glas