Zonwering dakkapel & dakraam

Zonwering voor dakramen en dakkapellen tussen glas

Daglicht en zon weren op zolder

Zonwering tussen glas is voor een dakkapel of dakraam de ideale oplossing! Dit vanwege de beperkte ruimte die vaak op een zolder of bovenste verdieping aanwezig is. De Screenline zonweringsoplossingen van Pilkington Benelux zijn daarnaast eenvoudig te bedienen, wat wel zo prettig is voor bijvoorbeeld een wat lastiger te bereiken dakraam. Ze kunnen in verschillende type kozijnen toegepast worden, zoals hout, kunststof en aluminium kozijnen. 

Ideale zonwering voor dakkapellen

Dakkapel met zonwering tussen glasAls u van plan bent een dakraam of dakkapel te laten plaatsen, overweeg dan Pilkington Insulight™ met ScreenLine® als zonwering. Het is niet alleen ideaal voor dakkapellen, maar eigenlijk voor iedere situatie in huis. Wat dacht u bijvoorbeeld van de keuken en de badkamer? Eén van de grote voordelen is namelijk dat de zonwering niet vies of nat kan worden omdat deze tussen glas zit. Pilkington Screenline kan gecombineerd worden met verschillende glassoorten, zoals veiligheidsbeglazing. Het is geschikt voor houten, aluminium en kunststof dakkapellen.

Verminder het warmteverlies

U kunt het comfort en isolerende prestatie verhogen door het toepassen van thermisch verbeterde afstandhouders. De thermisch onderbroken afstandhouders verminderen het warmteverlies aan de rand van het isolatieglas en de U-waarde van het raam (kozijn plus glas) verbetert. Wel zo prettig als u de bovenste verdieping van uw woning bijvoorbeeld als werk- of slaapkamer gebruikt. 

Soorten zonwering

Zonwering tussen glas is verkrijgbaar in verschillende soorten. Naast jaloezieën, bieden we ook plissé en plissé black-out. Voor een dakraam op een zolder die als slaapkamer dient, is de plissé black-out het ideale type omdat deze lichtdicht is en de slaapkamer optimaal verduistert. De kleuren en bedieningsmogelijkheden lopen uiteen. Bekijk de verschillende types en bedieningsmogelijkheden. Voor elke stijl en elk interieur bieden we een passende oplossing. Laat u inspireren door enkele praktijkvoorbeelden op onze website.

 

Dakkapel met zonwering tussen glas in de slaapkamer Dakkapel met jaloezieën tussen glas met verschillende bediendingsmogelijkheden