Zonwering voor kozijnen

Zonwering tussen glas in kozijnen

Geschikt voor hout, kunststof & aluminium

Kozijn met zonwering tussen glas in de keukenMisschien heeft u plannen om uw houten kozijnen door kunststof te vervangen of misschien wilt u een kunststof schuifpui laten plaatsen. Een goed moment om na te gaan denken over zonwering! Pilkington Insulight™ met ScreenLine® biedt in dat geval uitkomst. Deze zonwering tussen glas is geschikt voor houten, kunststof en aluminium kozijnen.

Unieke zonwering voor kozijnen

Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is zonwering tussen glas die uniek en tegelijkertijd hygiënisch is: de zonwering wordt door het glas beschermd en kan daardoor niet vies worden of beschadigen. Het glas met jaloezie of plissé kan in houten, aluminium en kunststofkozijnen toegepast worden. Het is ook een ideale oplossing voor een draaikiepraam. 

Met de jaloezieën kunt u eenvoudig de mate van privacy regelen en de hoeveelheid (zon)licht die binnenkomt perfect op uw wensen afstemmen. Het kan prima in kunststof kozijnen en schuifpuien geplaatst worden. U heeft de keuze uit verschillende types en kleuren, zodat u ongetwijfeld een oplossing vindt die bij uw interieur past.  Het is geschikt voor elke ruimte. Zo is het niet alleen ideaal voor de woonkamer, maar ook voor de keuken, badkamer en slaapkamer. 

Verhoogd isolerende prestatie

Door thermisch verbeterde afstandhouders toe te passen, wordt het comfort en isolerende prestatie van het raam in de kozijnen verbeterd. De thermisch onderbroken afstandhouders verminderen het warmteverlies aan de rand van het isolatieglas en de U-waarde van het raam verbetert. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar bespaart ook energiekosten.

Achteraf in kozijn inbouwen

Er zijn verschillende mogelijkheden om zonwering tussen glas achteraf in een kozijn in te bouwen. Dan heeft u wel met een aantal voorwaarden te maken. Voor meer informatie neem contact op met één van onze locaties.

Voor elke ruimte en ieder interieur

Pilkington Insulight™ met ScreenLine® biedt u de unieke oplossing voor uw keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer. Het is verkrijgbaar in verschillende types. Zo kunt u kiezen uit jaloezieën, plissé en plissé black-out in verschillende kleuren. Ook bieden we verschillende bedieningsmogelijkheden. Bekijk de verschillende types zonwering en mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u weten welke mogelijkheden Pilkington Insulight™ met ScreenLine® biedt voor uw kozijnen? Onze verkooppunten informeren u graag over de voordelen en mogelijkheden. Ook voor een advies op maat kunt u bij hun terecht. Het is dé oplossing voor iedere situatie in huis. Ontdek het zelf en laat u inspireren.

Kozijn met zonwering tussen glas in de woonkamer  Kozijn met jaloezieën tussen glas in de woonkamer