FAQ

Vragen & antwoorden

Hier vindt u de meest gestelde vragen over Pilkington ScreenLine®. 

Waar kan ik het product Pilkington ScreenLine® bekijken?

Onze adviseurs geven graag een demonstratie, zodat u kunt zien hoe het werkt. Ook kunt u Pikington ScreenLine® bekijken bij onze regionale verkooppunten en u kunt online vrijblijvend een demo aanvragen en een offerte aanvragen

Kan ik zelf kiezen welke kleur jaloezie of plissé ik wil?

U kunt voor de jaloezie kiezen uit 9 kleuren en voor de plissé uit 2 kleuren (wit en crème). Hier vindt u onze kleuren. Ook kunt u een kleurkaart aanvragen om de kleuren in het echt te bekijken.

Kan ik Pilkington ScreenLine® - zonwering tussen glas - achteraf in mijn kozijn laten inbouwen?

Ja, dat is heel goed mogelijk en er zijn verschillende mogelijkheden. Er zitten wel een paar voorwaarden aan. Wij informeren u graag hierover. Stel uw vraag.

Hoe weet ik dat het systeem goed werkt?

De leverancier van de zonwering die tussen het glas zit heeft de systemen uitgebreid getest. De meeste systemen zijn getest op 20.000 cycli. Dit betekent 20.000 keer neerlaten en weer optrekken. Een voorbeeld: je gaat een handbediend systeem in de ochtend optrekken, halverwege de ochtend weer neerlaten, in de middag weer optrekken en 's avonds weer neerlaten; dan zijn dit nog maar 2 cycli. De (theoretische) levensduur in dit voorbeeld is 27,3 jaar. 

Welke garantie wordt er op zonwering tussen glas van Pilkington ScreenLine® gegeven?

Pilkington Nederland heeft jarenlange ervaring en produceert dit product al jarenlang succesvol. Er wordt dan ook minimaal 5 jaar garantie gegeven op de isolatieglas eenheid. Op losse onderdelen en elektronische componenten wordt echter een separate garantie gegeven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Kan ik Pilkington ScreenLine® in mijn huidig isolatieglas plaatsen?

Het isolatieglas met geïntegreerde zonwering wordt als één geheel geleverd. Vandaar dat het niet mogelijk is om de zonwering in uw huidig isolatieglas tussen het glas te plaatsen. 

Welke glassoorten zijn geschikt voor zonwering tussen glas?

Pilkington ScreenLine® kan gecombineerd worden met vele verschillende glassoorten, zoals bijvoorbeeld veiligheidsbeglazing. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen van het product. Als u specifieke vragen heeft of voor een advies op maat, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Wat is de prijs van zonwering tussen glas?

Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat de kosten van het plaatsen van zonwering tussen glas  (het plaatsen van isolatieglas met zonwering ertussen) vergelijkbaar is met het plaatsen van (binnen)zonwering of rolluiken. We gaan hierbij uit van een hoogwaardige kwaliteit (binnen)zonwering / rolluiken. Onze regionale verkooppunten kunnen voor u een op maat gemaakte offerte maken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, maar u kunt ook direct een offerte aanvragen.

Is Pilkington ScreenLine® ook verkrijgbaar met elektrische bediening?

Ja, Pilkington ScreenLine® is zowel verkrijgbaar met handbediening als gemotoriseerd. Bij gemotoriseerd kunt u kiezen uit een externe motor, interne motor en interne motor wireless. Hier vindt u meer informatie over de bedieningsmogelijkheden of informeer naar de mogelijkheden: stel uw vraag.

Waar kan zonwering tussen glas toegepast worden?

Pilkington ScreenLine® is geschikt voor elke ruimte, zoals woonkamer, serre, keuken, slaapkamer, kantoor en praktijkruimte. Bekijk hier de voorbeelden en laat u inspireren!

Is Pilkington ScreenLine® ook geschikt voor dagbeglazing/hellende ruiten?

Pilkington ScreenLine® is ook geschikt voor dagbeglazing/hellende ruiten, dit is echter wel afhankelijk van de hellingshoek en de afmeting (met max. breedte van 75 cm) en alleen in combinatie met een externe motor voor de bediening. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.   

Kan Pilkington ScreenLine® ook toegepast worden in Triple beglazing?

In principe kan Pilkington ScreenLine® ook toegepast worden in Triple beglazing, dit is echter onder andere afhankelijk van de spouwbreedte. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Wat is de minimale breedte en hoogte?

De minimale breedte en hoogte van Pilkington ScreenLine® is afhankelijk van onder andere de glasopbouw en de breedte/hoogte verhouding per ruit. Dit kan dus per situatie verschillend zijn. U kunt online geheel vrijblijvend een offerte aanvragen

Kan de zonwering ook in bestaande ramen geplaatst worden?

Pilkington ScreenLine® kan ook in bestaande kozijnen geplaatst worden. Er is hiervoor een nieuw type ontwikkeld. Alle onderdelen van het type SL16 zijn speciaal ontwikkeld voor een spouw van 16 mm. Bekijk ook de video op onze website.

 

Hoe wordt Pilkington ScreenLine® gemaakt?

In onderstaande video kunt u het productieproces van Pilkington Insulight™ met ScreenLine® bekijken.Vraag onze brochure aan!